Avonturijn Hilversum

Uw kind aanmelden?

Wilt u uw kind bij ons aanmelden? Stuur een e-mail aan avonturijn@proceon.nl - dan nemen we contact met u op.

Kom kennismaken

Heeft u interesse in onze school? Dan maken wij graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ook kunt u een open ochtend bezoeken. We geven u dan een uitgebreide rondleiding en meer informatie over wie we zijn en hoe we lesgeven. Als u daarna nog vragen heeft, maken we graag een afspraak. Als uw kind speciaal onderwijs nodig heeft, dan bekijken we graag met u wat we kunnen betekenen, en of wij de juiste zorg kunnen bieden.

In de regel organiseren we open ochtenden om kennis met ons te maken; onder schooltijd horen belangstellende over onze visie op onderwijs en zien daarna hoe dit in de praktijk vormgegeven wordt in de groepen tijdens een uitgebreide rondleiding. Gezien de huidige ontwikkelingen rond het coronavirus is gebleken dat een fysieke bijeenkomst met een groep mensen onder schooltijd nu niet haalbaar is. Per open dag bekijken we daarom hoe we deze het beste kunnen invullen.

De eerstvolgende open dag is:

  • 7 juni 2021

Vanzelfsprekend wegen we heel zorgvuldig af of dit alles haalbaar is vanwege de CORONA-maatregelen en -voorschriften. Als blijkt dat deze opzet niet haalbaar is, dan zorgen we voor een andere (wellicht digitale) vorm. We brengen u daar tijdig van op de hoogte. 

Wilt u kennismaken? Stuur dan een e-mail naar avonturijn@proceon.nl - dan nemen we contact met u op en bekijken welke vorm van kennismaken mogelijk is. Dit zal afhankelijk zijn van de ontwikkelingen rond het Corona-virus en de daarbij behorende richtlijnen.

Graag tot ziens!

Team Avonturijn