Avonturijn Hilversum
 • Avonturijn Hilversum
 • Home
 • Actueel
 • Filmpje: Verdieringstuinen

Uw kind aanmelden?

Wilt u uw kind bij ons aanmelden? Stuur een e-mail aan avonturijn@proceon.nl - dan nemen we contact met u op.

Filmpje: Verdieringstuinen

16 nov 2020

Vorige week bouwden de kinderen uit de Verdiepingsklas in het project 'Bouw je eigen dierentuin' prachtige dierentuinen!

Eerst hebben ze onderzoek gedaan naar een dier: hoe leeft het, wat eet het, wat heeft het nodig en kan het dier samenleven? Zomaar wat vragen die de kinderen hebben onderzocht, en verwerkt in een informatiefolder. Daarna maakten ze een plan van aanpak, een plattegrond en bouwen maar. Tot slot bedachten ze samen een naam voor hun dierentuin, en dachten ze naar over of de verblijven aan elkaar gekoppeld konden worden en of er nog elementen aan de dierentuinen ontbraken.

Tijdens de opening gaven de kinderen en Juf Tilly een tondleiding. Wat zijn ze trots, en wij ook! Bekijk de dierentuinen hier:

Meer nieuwsberichten

 • 2020-11-26
  nov26
  Talentenfabriek Groep 3

  De kinderen in groep 3 gingen in de Talentenfabriek aan de slag met schilderen, boetseren, schoorsteen bouwen en nog veel meer! Ontdekken en genieten... Bekijk de foto's.

 • 2020-11-14
  nov14
  Wat een talent!

  De groepen 6,7 en 8 leren in de Talentenfabriek dit jaar over Corneille en de Cobra stroming. Ook werken ze in de stijl van deze kuns. Wauw, wat prachtig en wat een talent! Bekijk de foto's:

 • 2020-03-12
  mrt12
  Brief PROCEON over corona

  U heeft ongetwijfeld gehoord dat er nieuwe maatregelen zijn afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. PROCEON heeft een brief opgesteld over hoe wij hiermee omgaan. De maatregelen gelden in ieder geval tot en met 31 maart. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor ons onderwijs en de scholen. Uiteraard zullen we de maatregelen opvolgen. Elke directeur zal bekijken of er ook schoolactiviteiten zijn die afgelast moeten worden. Is dit het geval, dan hoort u dit via de school van uw kind. Alle Proceon bijeenkomsten worden geannuleerd.

   

  Bekijk de brief >>

 • 2019-10-17
  okt17
  Avonturijn op de NOS

  Deze week werd Ellen van Dorssen door de NOS geïnterviewd over het lerarentekort. U kunt het teruglezen en kijken: klik hier >>
   

 • 2019-07-06
  jul06
  Opening nieuw schooljaar

  Op maandag 26 augustus begint het nieuwe schooljaar. En die gaan we gezellig met z'n allen openen op het schoolpleinWe nodigen u, als ouders, daarvoor hierbij hartelijk uit!